Hootchie van Hapschaarshove
Geboren: 03/09/2008
Ouders: Gero vom Oberpfalzer Wald X Chelsea
HD ..
MAG-test

Resultaten

Tests

16-10-2010: MAG-test, geslaagd.

Shows:

07-11-2010: Bleiswijk. Open klasse. Keurmeester: mw. H.J. Harmsma
4 Zeer Goed

30-11-2008: Pulle, Grote Prijs BRK, schoonheid + karaktertestje. Keurmeester: Dirk Vandecasteele.
Schoonheid: Babyklasse: 2 weken, wisselend schaargebit. VB in type. Krachtige knook en reeds ZG ontwikkelde borstdiepte, - breedte en voorborst. Expressief teven-puppyhoofd met wat ronde, brede schedel. G voorhoofd en stop. Middengroot, donkerbruin oog.
Groot, hoog aangezet, G gedragen oor. Brede vang in aanzet. ZG hals- en bovenlijn. Correcte staartdracht. Gespierde voorarm. Goede middenvoorvoet die iets krachtiger kon. Ronde - ZG gewelfde en gesloten voeten. Reeds ZG ontwikkelde hoekingen in V- en A.hand. Stokhaar. Zuivere, G afgelijnde tan. Speelse puppybewegingen; G uitgrijpende middenlange hellende croup.
Show 97/100, gedrag 93/100.

Puppytest:

22-10-2008: Meerhout, , afgenomen door Guy Reynders. Bevindingen: Hootchie betreedt de vreemde ruimte direct onderzoekend. Zodra ze Guy ontdekt gaat ze vrolijk op hem af. De spiegel wordt even onderzocht, maar niet echt interessant gevonden.
Spelen met de doek, dat is pas leuk! Als zij op de rug gelegd wordt wisselen licht en hevig verzet elkaar af, tot zij zich tenslotte gewonnen geeft.
Bij de pijnprikkel reageert ze nauwelijks. Op het rammelende en lawaaierige blikje reageert Hootchie amper. Ze gaat eens kijken, maar dat is alles. Voor de ketsende blokjes heeft ze totaal geen interesse. Ze is wel bereid tot het sluiten van vriendschap, maar wil toch ook nog op onderzoek uit.
Conclusie: Zelfverzekerde en nieuwsgierige pup, die niet snel ergens van onder de indruk is. Ze is makkelijk te verleiden tot een spelletje en sluit makkelijk vriendschap.

 

Foto's   Stamboom